Om REO-PACK

Vi har siden 1988 udviklet, og blevet en specialiserende producent af folieviklere. Med base i Mariager designer og bygger vores tekniske specialister folieviklerne med omhu. Vores fokus ligger på brugervenligt design, høj byggekvalitet og lav vedligeholdelse på alle maskinerne.

 

Med mange års erfaring inden for branchen leverer vi løsninger af højeste kvalitet til mange virksomheder over hele verden. Vi er stolte af vores innovative tilgang og avancerede teknologi, der hjælper vores kunder med at opnå betydelige fordele.

Vi ønsker at være førende leverandør af folieviklere

Optimering af end of line emballering

  • At vi benytter vores mangeårige erfaring til at sikre vores kunder de mest optimale folieviklingsløsninger.

  • Vores dygtige og erfarne personale konverterer gode ideer til rigtige layouts. Når kunden har godkendt forslaget, udarbejdes produktionsordren med folieviklingsløsningen.

  • Nu sørger vores teknikere og projektledere for at styre ordren igennem de forskellige produktionsprocesser samt sikrer de sig, at ordren leveres og installeres hos kunden til den aftalte tid.

  • Inden levering prøvekøres folievikleren her på vores produktion, og her vil kunden også være til stede.

RP details vikler
RP details vikler
S3000 vikler film cutter
S3000 vikler details
S3000 vikler foliecutter

Kerneområder

Uanset hvilke behov kunden har indenfor udgangslogistik, har vi den rette løsning til dig. Alle folieviklere er designet til at levere effektive, økonomiske, simple og pålidelige løsninger til et hvilket som helst viklebehov.

Fokus

Vores fokus ligger på at sikre vores kunder driftseffektivitet. Med en driftseffektivitet kan vikleprocessen effektiviseres betydeligt, hvor overflødige arbejdsgange bliver elimineret, og med vores brugervenlige styringssystemer gør det nemt for kunden at håndtere.

Erfaring

REO-PACK blev grundlagt i 1988, og har været en del af BILA A/S siden 2020. Gennem årene har vi opbygget et solidt ry som eksperter inden for end-of-line pakkeløsninger, og vores dedikerede team har leveret løsninger af højeste kvalitet til vores kunder på tværs af brancher.

S3000 vikler foliecutter

Vores løsninger

Medlem i Dansk Standard

REO-PACK, er stolte over at være anerkendt som eksperter i den europæiske CEN/CENLELEC standard organisation samt i ISO organisationen på internationalt plan, indenfor standardisering af maskiner og udstyr.

Som medlem af et standardiseringsudvalg i Dansk Standard har REO-PACK en aktiv rolle i at bidrage til udviklingen af standarder på både nationalt og internationalt niveau.

Dette standardiseringsarbejde skaber best practice, markedsadgang, konkurrencekraft, tillid, internationalisering og indsigt i fremtidige standarder, der direkte påvirker kravene til REO-PACK's produkter, processer, produktion, gennemsigtighed, produktivitet, sikkerhed og kvalitet. Som specialister inden for maskiner og udstyr til industrien er REO-PACK's viden og erfaring afgørende for at sikre høj sikkerhed og kvalitet i branchen.

Dansk Standard 2024

Udvalget vi er medlem af

Søger du nogen bestemt?

Se vores afdelinger, og find den person som du søger

RP produktion

Søger du job?

Se blandt vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning

RP medarbejder produktion

Interesseret i at vide mere?

I vores profilbrochure kan du samlet se vores løsninger, kundecases, og se hvordan vi arbejder

RP view

Med dedikerede medarbejdere sikrer vi effektive produkter og service på højeste niveau, uanset hvor i verden du befinder dig.

Ring til os på +45 9858 4100 


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med

produktionsoptimering i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.